5 tips untuk musim sejuk kulit penjagaan

Musim sejuk memberikan kulit kita untuk bekerja dengan baik, kita perlu menjaga jadi sangat berhati-hati. Dalam bulan-bulan musim dingin, kulit dikenakan penggantian pesat suhu, studenému angin dan Frost, sangat menderita.

Suhu rendah dan perubahan suhu apabila bergerak dari bilik merokok untuk membeku dingin menyebabkan kulit rasa ketegangan, membakar dan kepingan pembentukan. Semasa peralihan dari musim dingin ke panas juga diedarkan kecil reel di muka, menyebabkan kemerahan kulit dan sering muncul dan poprecna Vienna. Bagaimana tentang hak kulit peduli untuk musim sejuk dia sekurang-kurangnya ada sesuatu yang menderita?

1) Natierajte adalah
Paling musim sejuk mereka menderita dari orang-orang yang telah kering dan kulit sensitif, yang lebih baik, bagaimanapun, tidak ada pemilik normal, kombinasi atau kulit yang berminyak.
Kering kulit seharusnya paling murni krim dengan nutrisi alami dan minyak kulit, yang bertahan hidup cukup dan berfungsi sebagai penghalang terhadap kehilangan kelembapan.
Jangan memandang rendah hati, atau tentang bercampur dan kulit yang berminyak. Berlebihan pelinciran kulit biasanya berlaku agak paradoks, kerana mereka kekeringan. Di musim dingin, udara kurang kelembapan dan kekeringan menyebabkan perubahan suhu yang tinggi. Jika anda selalu cat, kulit anda tidak akan nárazovo menahan serangan kemarau dan akan menjadi seimbang.
Kulit sensitif bereaksi terhadap rangsangan luar, seperti perubahan suhu atau salah pilih kosmetik. Mengabaikan menjaga kulit sensitif, membawa kepada penurunan di lapisan pelindung dan kekurangan perlindungan dari luar pengaruh, yang membawa kepada kepahitan masalah kulit dan penampilan eksim dan penemuan. Kulit sensitif memerlukan pertama sekali untuk tenang, melindungi dan melembabkan. Atas dasar itu hanya nedráždivé kosmetik tanpa parfumácie direka untuk jenis kulit. Pilihan yang hebat juga tinggi-kualiti bio minyak untuk muka.

2) nutrient berdasarkan padat krim
Musim sejuk peduli memerlukan tambahan nutrisi. Pergi sepanjang jalan, dan selepas mastnejšom kréme dengan hutnejšou konsisten, yang besar pilihan yang sangat menarik untuk wajah dan tubuh minyak yang kulit begitu banyak nezaťažia, tetapi juga menyediakan nutrisi yang diperlukan. Memilih bio lenyap krim argan atau cuba krim dengan susu kambing, makanan norkový atau almond lenyap krim.
Krim yang mengandungi vitamin, E dan C, yang bertindak sebagai antioksidan, sesuai untuk bekalan kulit letih. Krim ini sangat sesuai untuk kulit setiap hari zaņažovanou kabut di lingkungan perkotaan.

3) memberikan kulit menyeluruh pembersihan
Bagaimanapun, ingat bahawa dasar kulit penjagaan adalah pembersihan yang betul. Apa-apa krim dan serum adalah sia-sia ketika digunakan untuk kurang dirawat kulit. Pertama, ia adalah perlu untuk membuang sedimen pencemaran yang menyumbat kulit. Hanya bahan persediaan ini dialamatkan ke dalam kulit dan boleh begitu memasok nutrisi yang betul.
Dalam bulan-bulan musim dingin, lupa tentang pembersihan atau wajah ubat dengan alkohol. Alkohol degreases kulit, itu kelemahan yang asli pelindung, yang mengering dan mengganggu. Pergi sepanjang jalan, dan selepas air yang baik micelárnej dengan garis rambut asid. Sempurna membuang make-up dari muka, mata dan bibir dan pada masa yang sama perlahan-lahan membersihkan kulit.
Jika anda memilih tradisional prosedur dua langkah kulit pembersihan, anda akan punya pilihan dari seluruh rangkaian produk. Pembersihan susu dengan garis rambut asid ke dalam kombinasi dengan rozjasňujúcou pleťovou air mengekalkan keseimbangan alam kelembapan, dan juga nyata. Ini produk yang direka khas untuk Matang dan lelah kulit, tanpa kecerahan.
Kosmetik Odličovacia dengan hem ekstrak telah anti-inflamasi dan kesan pembersihan dan sesuai untuk nipis pengenalan biasa dan campuran kulit. Hasil dari teh Australia tumbuhan melegakan dan membasmi kuman, jadi ia sesuai untuk anak-anak, berminyak dan masalah kulit.

Apa yang produk untuk odlí ?enie yang tepat untuk anda?

4) menghalang penuaan kulit
Hidup dalam bilik Merokok membawa kepada dehidrasi kulit, yang dengan itu kehilangan kelenturan dan membawa kepada penuaan dan pembentukan kedutan. Bahkan di musim dingin, jadi jangan lupa krim dan pekat serum dengan kesan liftingovým. Serum, walaupun sedikit lebih mahal, tapi dibandingkan dengan krim mengandungi sebahagian besar daripada bahan aktif dan menyediakan berkesan dan cepat kesan. Gunakan serum untuk menghadapi di pagi dan malam baik-kulit dibersihkan, kemudian memohon hari atau malam krim.
Untuk anti-krim kedutan yang sempurna sahabat liftingové produk dengan asid hyalurónovou atau ular racun. Garis rambut asid Nízkomolekulárna adalah tidak sama dengan berat molekul yang tinggi garis rambut asid, juga sesuai untuk digunakan dalam bulan-bulan musim sejuk.
Lysokomolekulárna asid mengandungi hanya molekul besar membentuk sebuah film di permukaan di mana ia mengikat ke air. Sebaliknya, nízkomolekulárnej asid liposom menembus ke dalam lapisan kulit, itu mematikannya, meningkatkan kelenturan dan melegakan kulit ketegangan.
Racun ular bertindak sebagai lemah bius, melemaskan otot-otot wajah,yang mana memimpin untuk pembentukan kedutan. Sememangnya mengurangkan pembentukan kedutan wajah, mengisi kedutan yang mendalam dan menghapuskan kecil kulit kecacatan. Racun aspids cepat, selamat, efektif dan tidak menyakitkan alternatif untuk mandat protistarnucím rawatan, untuk contoh, Botulotoxínom.

5) Tambahan dos kelembapan dan nutrisi
Seminggu sekali memperlakukan diri anda sendiri dan percikan topeng yang memberikan kulit yang perlu nutrisi dalam bentuk yang pekat. Kita bahenná topeng mengembalikan sel-sel kulit, menyerap racun dan kekotoran, membersihkan dan mengetatkan liang. Penggunaan pembersihan bahennej topeng sana, terlalu vyhladzovaniu kedutan. Selepas menggunakan pleťovaj topeng kulit lembut dan osviežená.

Jangan lupa bahwa penjagaan yang istimewa, nutrisi dan kelembapan di bulan sejuk memerlukan dan bibir, dan tangan dan kaki. Adakah anda telah kering dan, bibir pecah-pecah yang membakar? Bagaimana untuk menjaga mereka yang anda akan belajar dalam artikel ini-pertolongan pertama untuk bibir kering.